Klijente postavljamo u centar svojih kulturnih vrednosti i načina poslovanja. Naš cilj je, da smo im blizu, da ih saslušamo i zaslužimo njihovo poverenje. Iznova učimo i proširujemo znjanja, koja nam omogućavaju, da prepoznamo probleme i očekivanja naših klijenata i pronađemo rešenja za upravljanje mogućim problemima na području rukovođenja otpadnom ambalažom.

Misija

    Shodno znanju i iskustvu, inovativnim i kreativnim načinom razmišljanja, uvodimo ekonomska i pouzdana rešenja rukovođenja otpadnom ambalažom. Time smanjujemo opterećenje okoline i očuvanja prirodnih resursa. Zalažemo se za upravljanje prirodnim resursima u skladu sa principima održivog razvoja. O važnosti odgovornog upravljanja obaveštavamo sve učesnike u procesu: obveznike, dobavljače, krajnje korisnike, kao i širu okolinu. Mi smo generator pozitivnih promena za poboljšanje rada postojećih praksi. Ostavljamo pozitivan trag.

Vizija

    Cenex d.o.o. Beograd je sinonim za izvrsnost i stručnost na području upravljanja ambalažom i ambalažnim otpadom. Za naše partnere je saradnja sa Cenex-om vrednost, kojom dokazuju postojanje životne odlučnosti. Sa nama popravljaju način razmišljanja o otpadnoj ambalaži.

    Sa svojim aktivnostima smanjujemo zagađenje životne sredine i značajno doprinosimo smanjenju emisije CO2 i očuvanju prirodnih resursa. Obrada otpadnih proizvoda u sekundarne sirovine ili druge proizvode značajno smanjuju emisiju CO2, koji će biti proizveden u uporedivoj sprovođenju primarnih materijala i proizvodnih procesa proizvoda iz prirodnih resursa.